Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز از روند تأمین درآمد های غیر شهریه ای در واحد دانشگاهی ماکو سخن گفت و افزود: این واحد دانشگاهی درصدد است با سرمایه گذاری حدود 5 میلیارد به صورت مشترک با سازمان منطقه آزاد ماکو در زمینه تأسیس آزمایشگاه مواد غذایی و آرایشی، قرار دادهایی را منعقد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در نظر داریم در زمینه برش و بسته بندی کاغذ که از اقلام مورد نیاز کشور و دانشگاه ها است فعالیت هایی انجام دهیم تا این محصول هم از کارخانه هایی که متعلق به دانشگاه است تهیه شود ولی به دلیل کمبود منابع مالی این طرح مسکوت مانده است. از دیگر منابع درآمد دانشگاه می توان به مزرعه استخراج ارز دیجیتالی اشاره کرد که می تواند در رفع اثرات تحریم موثر باشد.

وی از مأموریت دانشگاه آزاد اسلامی ماکو در طرح پایش خبر داد و مطرح کرد: طرح پایش از مهم ترین طرح های اجرایی در کشور است که اگر طی دهه های قبل این طرح اجرا می شد، می توانستیم شاهد پیشرفت های خوبی در طرح ها و برنامه ها باشیم. درحال حاضر این طرح مراحل ابتدایی خود را می گذراند ولی واحد دانشگاهی ما قصد دارد در زمینه تجارت بین الملل، وضعیت دریاچه ارومیه و محیط زیست فعالیت هایی انجام دهد که امیدوارهستیم شاهد نتایج این امر در آینده باشیم.

مرادی از برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی ماکو در زمینه ارتباط با صنعت تشریح کرد: درصدد هستیم که اندیشکده منطقه آزاد ماکو را تأسیس کنیم که اگر به توافق برسیم می توانیم چالش های منطقه، تحقیقات مورد نیاز سازمان منطقه آزاد تجاری ماکو، شرکت ها، اداره های سازمان ها و نهاد ها را در این اندیشکده حل و فصل کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ماکو گفت: مشکلی که در ارتباط دانشگاه با صنعت وجود دارد، خود صنعت است به این معنا که هیچ پل ارتباطی ساختاری و سازمان یافته ای بین صنعت و دانشگاه ایجاد نشده و در واقع صنعت هیچ نیازی به دانشگاه احساس نمی کند. متأسفانه نتایج تحقیقات و تلاش استادان و دانشجویان ما در اختیار ژورنال های معتبر بین المللی قرار می گیرد و آنها با استفاده از این نتایج محصولات خود را با قیمت خیلی بیشتر به ما می فروشند. صنعت منتظر تولید، ارائه و خریداری یک محصول بوده که مراحل تحقیقات خود را گذرانده باشد. در کل باید اقدامات و تمهیداتی برای بهبود این شرایط و وابسته کردن صنعت به دانشگاه انجام شود.

مرادی درباره ظرفیت رشته های علوم پایه موجود در این واحد دانشگاهی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ماکو نزدیک به 7 سال قبل حدود 60 میلیون تومان برای تجهیز آزمایشگاه رشته های فیزیک و برق هزینه کرده است که این رقم به نرخ امروز حدود 200 الی 300 میلیون می شود ولی متاسفانه به دلیل نبود دانشجو برای تحصیل در این رشته ها، بازار کار هم برای این رشته ها ایجاد نخواهد شد مگر آنکه تعدادی از دانش آموزان سال آخر دبیرستان بورسیه آموزش و پرورش شوند تا به عنوان معلم، در این رشته ها تحصیل کنند؛ در غیر این صورت استقبالی از جانب دانشجویان برای تحصیل در این رشته ها وجود نخواهد داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ماکو درباره اقداماتی که باید برای بهبود این شرایط انجام شود تشریح کرد: بورسیه دانشجویان در رشته های ریاضی، فیزیک و شیمی و به طور کلی رشته های علوم پایه از بدو ورود به دانشگاه، تضمین شغل و استخدام آنها و تأمین هزینه های تحصیل سبب جذب دانشجویان برای تحصیل در این رشته ها می شود ولی با این روند تا 6 سال آینده با توجه بازنشستگی محققان، محقق جوانی در زمینه رشته های علوم پایه وجود نخواهد داشت.

مرادی با بیان این موضوع که دانشگاه متولی اشتغال دانشجویان نیست، تأکید کرد: دانشگاه متولی اشتغال نیست ولی می تواند در راستای اهداف دانشگاه نسل سوم، دانشجویان را به صورت کارآفرین تربیت کند تا با راه اندازی کسب و کار خود برای چند نفر دیگر هم اشتغال ایجاد کنند.

وی ادامه داد: این کار یک مسئله ریشه ای و عمیق بوده که باید از طرف مراجع و شورای انقلاب فرهنگی نسل دانشگاه ها تغییر کند. در حال حاضر دانشگاه های ما در نسل دوم باقی ماندند و متأسفانه روند تکامل به سمت دانشگاه های نسل سوم و چهارم را طی نمی کنند. به طور مثال دانشگاه ام آی تی دانشگاهی است که در یک سال بیش از 2000 طرح کارآفرینی را ارائه می دهد که در صد قابل توجهی از این طرح ها منجر به ایجاد به شغل می شود.

وی از برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی ماکو در سال تحصیلی جدید خبر داد و اظهار کرد: علاوه بر تأسیس آزمایشگاه مواد غذایی و آرایشی، قصد داریم در زمینه های فرهنگی از جمله فرهنگ نماز و حجاب و عفاف اقدامات جدی انجام دهیم. همچنین با توجه به وجود چندین واحد دانشگاهی در ماکو قصد داریم چندین رشته جدید از جمله عمران، مدیریت دولتی و معماری را در مقطع کارشناسی ارشد و رشته های آموزش ابتدایی و معماری را در مقطع کارشناسی ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

342 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی ماکو سعید مرادی اشتغال صنعت طرح پایش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی ماکو سعید مرادی اشتغال صنعت طرح پایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۴۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدمحمدمهدی صافی با اشاره به تحول در رویکرد آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: رویداد بزرگ صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در راستای اجرای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر ایجاد تحول در نظام آموزش و ارتقای کیفیت آموزشی و مهارتی دانشجویان در دانشگاه آزاد دزفول آغاز به کار کرد.

وی با اشاره به استقبال بالای واحد‌های صنعتی برای مشارکت در این رویداد ادامه داد: ۳۱ شرکت صنعتی شمال خوزستان برای پذیرش یک هزار دانشجو در قالب کارآموزی طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول اعلام آمادگی کرده‌اند و در نمایشگاه صدرای این دانشگاه حضور دارند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: یادگیری نکات عملی و تجربی در محیط کار، ارتقای سطح مهارتی و کارآمادگی دانشجویان، افزایش اعتماد به نفس، کسب تجربه و ایجاد سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی و فراهم شدن فرصت استخدام پس از فارغ‌التحصیلی از مزایای کارآموزی طرح پویش است.

وی افزود: گسترش و اجرای بهینه طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل)، معرفی دانش آموختگان دانشگاه به بنگاه‌های اقتصادی، ایجاد فرصت اشتغال و مهارت آموزی دانشجویان در بنگاه‌های اقتصادی و همچنین استفاده از خبرگان صنعت و خدمات به عنوان مدرسان مهارتی در دانشگاه از اهداف برگزاری این رویداد است.

صافی با بیان اینکه رویداد صدرا فرصت مناسبی برای صنعت به منظور جذب و استفاده از دانشجویان علاقه‌مند و جویای کار فراهم می‌کند، گفت: حضور دانشجو در محیط کار در حین تحصیل و تجربه عملی دانش و مهارت‌هایی که در دانشگاه کسب کرده است نقش تعیین کننده‌ای در اشتغال زایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی دارد.

وی تغییر ذائقه اجتماعی در انتخاب رشته‌های دانشگاهی را از دیگر اهداف برگزاری این رویداد دانست و افزود: رویداد صدرا و آشنایی جوانان به ظرفیت‌های شغلی صنایع و بنگاه‌های کارآفرین موجود نقش تعیین کننده‌ای در ذائقه سازی و هدایت جوانان به سمت رشته‌های کاربردی مورد نیاز صنعت دارد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی دزفول بیان کرد: انعقاد تفاهم‌نامه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری میان دانشگاه و صنایع و فراهم کردن فرصت حضور اساتید و دانشجویان در صنعت به منظور شناسایی و حل مشکلات و مسائل مبتلا به واحد‌های صنعتی از دیگر دستاورد‌های مهم رویداد صدرا است.

۵۰ واحد صنعتی و صاحبان کسب و کار برای شرکت در رویداد بزرگ صدرا اعلام آمادگی کردند که از این تعداد ۳۱ واحد صنعتی، کارآفرین و فعال در بخش کسب و کار در نمایشگاه این رویداد ظرفیت‌ها و نیاز‌های خود را ارایه کردند.

رویداد صدرا مخفف «صنعت، دانشگاه و راه اشتغال» است که با مشارکت دانشگاه‌ها، شرکت‌های مختلف فناور و مراکز رشد و شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی به منظور ایجاد ارتباط میان دانشگاه، صعت و اشتغال برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه و رویداد صدرا زمینه‌ساز حضور دانشجویان در طرح پویش یا همان اشتغال همزمان با تحصیل برای دانشجویان است. برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه‌های توانسته است زمینه اشتغال بسیاری از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی را در سراسر کشور فراهم کند

فعالیت این نمایشگاه که از دهم اردیبهشت ماه آغاز شده تا دوازدهم اردیبهشت ماه میزبان دانشجویان این واحد است. علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۴ با حضور در این نمایشگاه ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها و نیاز‌های واحد‌های صنعتی، تولیدی و کارآفرین امکان فعالیت در این واحد‌ها به عنوان کارورز را دارند.

دیگر خبرها

  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت