Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین بابازاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی در دوره شیوع کرونا با اعمال محدودیت‌های بهداشتی به ارائه خدمات پرداخت، اظهار داشت: خانه هوشمند مجموعه ابزارهایی است که به کمک آن کنترل برخی وسایل برقی و مکانیکی موجود در خانه به صورت هوشمند انجام می‌شود تا هزینه‌های مصرف انرژی کاهش یافته و زمینه افزایش ایمنی و آسایش فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در خانه هوشمند امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به‌طور مرتب از راه دور چک می‌شود، بیان کرد: شهروندان از این طریق می‌توانند از وسایل و امکانات سرمایشی و گرمایشی، کامپیوتر و بسیاری از موارد دیگر از راه دور در ارتباط باشند.

رییس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه با تاکید بر اینکه نباید به طرح "خانه هوشمند" به عنوان یک کالای لوکس نگاه شود، گفت: این طرح یک سیستم بسیار کارا و اقتصادی است که در کنار تمام ویژگی‌های امنیتی و کنترلی، رفاه را نیز به همراه می‌آورد.

وی با اشاره به راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه در سال ۱۳۹۴ اظهار داشت: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه با در اختیار داشتن زیربنای بیش از سه هزار مترمربع و یک‌هزار و ۵۰۰ متر مربع فضای قابل ارائه به واحدهای فناور با هدف افزایش ثروت در جامعه از طریق ارتقای فرهنگ نوآوری و کارآفرینی مبتنی بر علم و فناوری فعالیت می‌کند.

بابازاده افزود: هم ‌اکنون در این مرکز ۱۰ واحد فناور، یک شرکت دانش‌بنیان و در مجموع ۱۱ تیم فعالیت دارند که به تولید محصول و خدمات‌دهی مشغول هستند.

مرکز رشد سازمانی است که جریان دانش و فناوری را در میان دانشگاه‏‎ها، موسسات تحقیق و توسعه، شرکت‏‎های خصوصی، مخترعان و مبتکران به حرکت انداخته و ارتباط آنها را با بازار مدیریت می‏‎‏کند.

در واقع مرکز رشد یا انکوباتور یکی از ابزارهای رشد اقتصادی است که به‌منظور حمایت از کارآفرینان تحصیل‌کرده راه‌اندازی می‌شود و با ارائه امکانات و تسهیلات عمومی، زمینه پاگرفتن شرکت‌های جدید را فراهم می‌کند.

امروزه بیش از سه هزار انکوباتور در سراسر دنیا وجود دارد که بیشتر آن‌ها در کشورهای آمریکا  و ژاپن مستقر هستند؛ در سال‌های اخیر گام‌های بلندی برای گسترش این مراکز در ایران برداشته شده است.

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی ارومیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی ارومیه دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی ارومیه مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی خانه هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • گرامیداشت سالروز استاد مرتضی مطهری و روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است