Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز؛ حسن رسولی در وبینار استراتژی‌های مدیریت توسعه پایدار حوزه آبریز دریاچه ارومیه با تأکید بر اهمیت تشکیل زیست‌بوم‌ها برای توسعه پایدار بیان کرد: برای رسیدن به این هدف باید زیست‌بوم‌ها شکل بگیرند و مهارت‌آموزی در این زمینه رخ دهد و در این راستا شکل‌گیری مجتمع مراکز تحقیقاتی مهم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: این واحد دانشگاهی از لحاظ تولید علم در رتبه سوم میان دانشگاه‌های آزاد اسلامی است، اما برای توسعه پایدار کافی نیست.

این مسئول اظهار کرد: دانشگاه باید نسبت به مسائل اطراف خود حساس باشد و این باعث شد که سازمان مرکزی موضوع مأموریت‌گرایی واحدهای دانشگاه آزاد را مطرح کند.

رسولی مأموریت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز را یادآور شد وافزود: مسائل محیط‌زیستی مربوط به منطقه، دریاچه ارومیه و موضوع چرم و کفش تبریز از مأموریت‌های این دانشگاه بوده که مجوزهای لازم برای ایجاد مجله تخصصی در حوضه محیط‌زیست و مدیریت توسعه پایدار دریاچه ارومیه اخذ شده است.

عزیز جوان‌پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز نقش دانشگاه در توسعه پایدار را پررنگ دانست و بیان کرد: امروزه بشریت با توسعه پایدار دارای مشکل است و همه اتفاقات ناگوار ناشی از بی‌توجهی بشریت به توسعه پایدار است.

وی افزود: پژوهش‌های انجام یافته باید عملیاتی شود و در این حالت می‌توان به توسعه پایدار رسید و اگر این مطالعات وارد سیاست و برنامه‌ریزی‌های کشور نشود نمی‌توان کار مفیدی انجام داد و باید راهکارهای عملیاتی را برای مسائل توسعه پایدار به‌ویژه در بخش آبریز دریاچه ارومیه انجام دهیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان‌شرقی هم با تأکید بر حساسیت دانشگاه در توسعه پایدار بیان کرد: کشاورزی‌پایدار نوعی از کشاورزی است که کیفیت زندگی نسل‌های امروز بشریت و نسل‌های آینده را از طریق حفظ و بهبود فرایندهای اکولوژیکی که زندگی انسان به آن وابسته است، بهبود می‌بخشد.

علی شفیعی افزود: افزایش بهره‌وری عوامل و منابع تولید در بخش کشاورزی با تأکید بر توسعه منابع انسانی، حفاظت از منابع خاک، احیای اراضی کشاورزی، بهبود و اصلاح نظام کشاورزی، دستیابی به خودکفایی در تولید محصولات استراتژیک و اساسی به منظور تأمین امنیت غذایی، افزایش درآمد و توان اقتصادی تولیدکنندگان در بخش کشاورزی، مدیریت و مبارزه تلفیقی آفات و بیماری‌های گیاهی و توسعه و ترویج کشاورزی ارگانیک از عوامل مؤثر در بخش کشاورزی هستند.

این مسئول در راستای تولید محصولات نظارت شده کشاورزی نقش ناظرین و مهندسین فنی را در مزارع و گلخانه‌ها پررنگ دانست و گفت: دغدغه اصلی حوضه آبریز دریاچه ارومیه در تأمین حقابه دریاچه ارومیه به الگوی کشت منطقه برمی‌گردد.

انتهای پیام/

اسماعیل والی کد خبر: 1104085 برچسب‌ها مراکز تحقیقاتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مراکز تحقیقاتی دریاچه ارومیه دانشگاه آزاد توسعه پایدار آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۰۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار

قناعت استاندار خراسان جنوبی در جلسه دیدار فرماندار فردوس و شهردار و اعضای شورای اسلامی اسلامیه، آب و هوای مطلوب باغشهر اسلامیه را یک ظرفیت مهم خواند و گفت: از این ظرفیت بسیار ارزشمند باید در زمینه تقویت گردشگری باغشهر اسلامیه استفاده شود. 

او سرمایه گذاری شهرداری در این زمینه را ضروری خواند و افزود: ورود به‌ این موضوع می‌تواند به ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری بینجامد.

به گفته قناعت درآمد پایدار شهرداری در توسعه خدمات شهری و جلب رضایت مردم بسیار مؤثر است و با اشاره به نگاه ویژه دولت سیزدهم به شهرداری‌ها به ویژه در خراسان جنوبی، اظهار کرد: کار دولت، تسهیل شرایط است و آنچه حرکت‌های جهشی و توسعه‌ای را رقم می‌زند، جذب سرمایه گذار است.

بیشتر بخوانید

ثروت افزایی در کشور با توسعه پایدار معادن

 او با بیان اینکه شهرداری باید برای جذب سرمایه گذار برنامه ریزی ویژه داشته باشد، ایجاد پارک خطی را از طرح‌هایی عنوان کرد که می‌تواند با سرمایه گذاری شهرداری و جذب سرمایه گذار در این زمینه به توسعه بخش گردشگری شهر کمک کند.

براساس اطلاعات ارائه شده در این جلسه، شهرداری اسلامیه از شهرداری‌های برتر استان در جریان تولید درآمد‌های کوششی است. 

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری