Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی حیدری مسئول مرکز رشد دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد ارومیه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز گفت: در راستای بیانات مقام معظم رهبری، برنامه‌ریزی‌هایی در زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و صنایع خلاق انجام گرفته و همچنین بستری بسیار مناسب برای برخی از اساتید و دانشجویان در مسیر عملیاتی کردن بیانات مقام معظم رهبری که در خصوص بحث تولید و اشتغال بود فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعدادی شرکت را برای رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی که از ۸  تا ۱۰ در مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار می‌شود را مشخص کرده و در حال آماده‌سازی هستم تا تولیدات را سامان داده و به هدف تعیین شده نزدیک‌تر شویم و همچنین دوره‌هایی برنامه‌ریزی شده است تا این تولیدات بتوانند به مرحله تولید انبوه و برندسازی شرکت برسند.

مسئول مرکز رشد دانشگاه آزاد واحد ارومیه اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی سه زمینه برای رشد و پژوهش فراهم کرده است که از جمله آن‌ها می‌توان به هسته‌های پژوهشی، ایده و فناوری و سومین زمینه نیز شرکت و دانش‌های صنایع خلاق می‌باشد که از بین آن‌ها ۲۰ شرکت فعال در زمینه صنایع خلاق مستقر در پل قویون ارومیه در حال فعالیت هستند.

او در ادامه خاطر نشان کرد: مراکز رشد در شهرستان‌های ارومیه، خوی و مهاباد قرار دارد و همچنین افتتاح مراکز رشد در برخی دیگر از واحدها در برنامه کار قرار دارد. پیش از عید از دانشجویان مستقر در مرکز رشد ایده‌هایی درخواست شد و این ایده‌ها به صورت مقاله به تهران ارسال شد و تهران نیز از طریق برگزاری جلسات آنلاین ایده‌های ارسالی را به صورت استانی ارزیابی کرد.

حیدری یادآور شد: مقرر شده مدیران برجسته دانشگاه آزاد و اساتید برتر آن گرد هم آیند تا ایده‌های مختلف را به لحاظ امکان عملیاتی‌شدن را برای سرمایه‌گذاری و حمایت‌های مالی بررسی و ارزیابی کنند. همچنین بحث شتابدهی به اجرای ایده‌ها در سه مقوله شرکت‌ها، صنایع دانش‌بنیان و فناور (استارت آپ) و دوم اساتید و مشاوران برتر و سوم سرمایه گذاران می‌باشد که دانشگاه آزاد در این میان از تمامی این عوامل دعوت به هم رسانده است.

وی بیان کرد: مشکل اصلی ایده‌های اعلام شده فقدان سرمایه است که امیدواریم این مشکل در نمایشگاه خرداد ماه با جذب اسپانسر حل شود. همچنین دانشگاه آزاد اسلامی صندوقی در نظر گرفته است که به صورت غیر دولتی در دانشگاه قرار دارد و دانشجویان برتر که نیتز به سرمایه گذاری دارند شناسایی شده و سپرده در دسترس آنها قرار می گیرد. سرمایه‌های واریزی در دست پارک علم و فناوری و سازمان‌های مختلف صمت و تامین اجتمایی است و مرکز فرماندهی زیر نظر پارک علم و فناوری و ریاست محترم جمهوری فعالیت می‌کند که به مراکز رشد امکانات و تسهیلات اعطا می‌کنند اما باید به این موضوع اشاره کرد که در زمان مورد نیاز این تسهیلات به دست آنها نمی‌رسد.

به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، بر اساس مطالعاتی که به‌طور مشترک توسط سازمان صمت و دانشگاه آزاد اسلامی انجام گرفته و قراردادی که در این میان بسته شده است، محصولات مزیت‌دار استان بررسی می‌شوند و سپس بازارهای هدف و کانال‌های مرتبط با برخی کشورها جهت صادرات تعیین می‌شود. همچنین محصولات باغی و صنایع تبدیلی (کنسانتره)، صنایع نمک و دیگر صنایع براساس توافق‌نامه اوراسیا و تخفیفات لحاظ شده در قرارداد، نیز قابلیت صادرات دارد.

مجتبی حیدری مسئول مرکز رشد دانشگاه‌آزاداسلامی در پایان تاکید کرد: بزرگ‌ترین چالش آمایش استان آذربایجان‌غربی محصولات باغی است که می‌توانیم بسیار مانور داده و عملیات مفیدی انجام دهیم و برای این منظور ایده‌پردازان و سرمایه‌گذاران را دعوت کرده و خوشه‌سازی انجام دهیم تا در آینده بتوانیم حمایت‌های لازم را برای بازاریابی و فروش آن‌ها درنظر بگیریم.

خبرنگار: شهرزاد جمالی

انتهای خبر/

حمید انصاری کد خبر: 1140915 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز رشد ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۰۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • گرامیداشت سالروز استاد مرتضی مطهری و روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد